• Midtvejs Bush

  (Nick X Midtvejs Sarcelle)
  Bush var min første breton. Han var 2 år gammel, da jeg købte ham. Han havde ikke helt formatet til markprøver, men han var en fantastisk jagthund og usvigeligt sikker på fugl. Det var med “Bush”, at hele eventyret med bretonerne startede.

 • DKCH Midtvejs Chivas

  (Happy du Coat an Duc X Midtvejs Sarcelle)
  Chivas var min første hund fra hvalp. Vi havde et helt specielt bånd. Han var en toplækker hund med en stærk psyke, selvsikker uden at være strid, blid og blød med børn, simpelthen skøn! Han opnåede mange fine resultater på både markprøver, apporteringsprøver og på udstilling. Han er en af de hunde, der er gået til "De Evige Jagtmarker", som jeg savner allermest.

 • Midtvejs Pinot

  (Idéal du Bois des Vauchelles X Midtvejs Perine)
  Pinot var en yderst selvstændig hund, som jeg havde lidt svært ved at knytte mig til. Da han så samtidig voksede sig alt for stor, valgte jeg at sælge ham til en jæger.

 • Markpr. Midtvejs Camus

  (Midtvejs Hero X Midtvejs Perine)
  Camus var den sødeste, dejligste hund. Han var min trofaste jagtkammerat gennem 12 år. Han var gennemstabil og opnåede flotte resultater på markprøver og apporteringsprøver. Det er en blodlinie, som jeg er meget glad for.

 • Midtvejs Tisane

  (Indy de Saint Lubin X Midtvejs Perine)
  Tisane var en lækker, lille tæve. Hårdt presset lod jeg mig overtale til at sælge hende til en tjekkisk falkoner. Det har jeg fortrudt lige siden!

 • Midtvejs Pieric

  (Lurky des Sources Claires X Midtvejs Nadine)
  Pieric var en lidt anonym hund, der dog vandt ved nærmere bekendtskab. Han var en habil jagthund, men var meget slem til at prelle. Derfor blev det aldrig rigtig til så mange starter på markprøve.

 • Didine du Mont Chanois

  (Umag des Pigenettes X Ulotte du Mont Chanois)
  Min elskede, specielle, skøre, fantastiske, dygtige, kærlige, intelligente bedste ven og jagtkammerat gik til "De evige Bekkasinjagtmarker" i august 2020. Hun er dybt savnet, og jeg kan ikke bære at tænke på, at hun ikke længere kan være med på Værnet efter bekkasinerne.

 • Midtvejs Lutece

  (Midtvejs Camus X Midtvejs Coco)
  Lutece var en parringshvalp efter Midtvejs Camus og DKCH Midtvejs Coco. Hun var en herlig, stærk tæve med et super drive. Desværre havde hun HD-status C, så jeg valgte at sælge hende videre.

 • Cadeau Câline

  (Midtvejs Camus X Didine du Mont Chanois)
  Câline var fra Didines første kuld. Hun skulle blive her, men blev desværre syg af leptospirose kun 12 uger gammel. Hun måtte desværre aflives, hvilket var utroligt hårdt! Jeg tænker stadig på, hvad hun mon kunne være blevet til.

 • Julio de la Grange à Rabeau

  (Daix de Saint Lubin X Daisy du Trio de Gascogne)
  "Julle" faldt jeg for med et brag. Han er hentet i Frankrig og af super gode blodlinier. Med tæver i huset, der ikke synkroniserer deres løbetider, endte det med, at jeg solgte ham til en sød familie, hvor han er jagthund og familiehund. Jeg har dog beholdt avlsretten på ham.

 • DKCH Cadeau Gamine

  (Eclair du Bois des Ecrivains X Didine du Mont Chanois)
  Gamine er en fantastisk hund. Hun har et skønt temperament og har med en forsvindende lille dressurmæssig indsats fra min side alligevel opnået en hel del præmieringer på markprøver både i indland og udland.

 • Cadeau Bâti

  (Midtvejs Camus X Didine du Mont Chanois)
  Bâti er fra Didines første kuld. Han var hos mig indtil HD-fotograferingen. Desværre kom han med status C. Så jeg valgte at sælge ham (hvilket jeg faktisk har fortrudt, for han var en utrolig dejlig hund). Jeg havde ham med til Frankrig, hvor han bestod en unghundetest og apporteringsprøven i vand.

 • Cadeau Loïc

  (Midtvejs Loke X Didine du Mont Chanois)
  Jeg havde ham for en kort bemærkning, indtil han fik en ny ejer. En stærk hanhund, der allerede i en ung alder viste gode jagtlige takter med f.eks. stand for agerhøns, fasan, sneppe og bekkasin. Og så æææææælsker han at apportere. Jeg ønsker ham et godt liv fyldt med jagtoplevelser.

 • Marie du Marais du L'Ingon

  (Gaulois du Marais du L'Ingon X Galys)
  Hende købte jeg i kompagniskab med min veninde Jannie fra Kennel Lamaica. Marie tilhører nu Jannie.

 • Markpr. Cadeau Odile

  ( Midtvejs Loke X Didine du Mont Chanois)
  Odile er en rigtig lille "bombe" med et fantastisk drive. Hun er lynende hurtig, men lige så energisk hun er ude, lige så hyggesyg er hun inde. Kan hun få lov at ligge i arm med mig i sofaen, så gør hun det gerne i timevis!

 • Cadeau Nanette

  (Midtvejs Loke X Cadeau Gamine)
  Nanette har til trods for sin unge alder allerede vist, at hun kan tage stand for agerhøns, skovsneppe og bekkasin. Hun har endnu ikke haft chance til fasan. Hun sekunderer spontant, så de gode jagtlige anlæg er der. Jeg måtte desværre sælge Nanette pga en beslutning fra Andelsforeningen, hvor jeg bor.